0 Корзина
Избранное
Сравнение
Каталог товаров

СПАРЖА-ЩО ЦЕ ТАКЕ? ПРОПОНУЄМО РОЗСАДУ СПАРЖІ

МИ ПРОПОНУЄМО НАЙКРАЩЕ, ЯК ДЛЯ СЕБЕ!

Друзі! Пропонуємо для вас нову культуру — спаржу! Смачна, корисна, проста у вирощуванні!

ЇЇ популярність збільшується в Україні з кожним роком!

МАЄТЕ ПРИСАДИБНУ АБО ДАЧНУ ДІЛЯНКУ, ЗЕМЕЛЬНИЙ МАСИВ, ВЛАСНЕ ФЕРМЕСТВО ЧИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО, НАТХНЕННЯ ТА БАЖАННЯ – МИ З РАДІСТЮ БУДЕМО БАЧИТИ ВАС НАШИМ КЛІЄНТОМ ТА ПАРТНЕРОМ.

ЗАЛИШАЄТЬСЯ КУПУВАТИ ТА ВИРОЩУВАТИ!

Ми пропонуємо оригінальну єлітну європейську розсаду чоловічих гибридів спаржі ГРОЛІМ F1, БАКЛІМ F1, ГІЙНЛІМ F1

 

Бажаючим вирощувати промислово спаржу ми надаємо: Договір на поставку врожаю, технологію та супровід.

 СПАРЖА-ЩО ЦЕ ТАКЕ? ОРГАНІЧНИЙ, ЕКОЛОГІЧНИЙ ПРОДУКТ. БАГОТОРІЧНА ТРАВ’ЯНИСТА ТА НЕВИБАГЛИВА ДО ВИРОЩУВАННЯ РОСЛИНА, ЩО РОСТЕ НА ОДНОМУ МІСЦІ БІЛЯ 20 РОКІВ, ВИТРИМУЄ МОРОЗИ ДО – 30 С.

ЦІНА КІЛОГРАМА ВРОЖАЮ (ПРОДУКЦІЇ): в УКРАЇНІ – від 180,0 до 500 Грн

СПАРЖА - КУПУЙ, ВИРОЩУЙ, СПОЖИВАЙ!

 ПЕРЕВАГИ ТА КОРИСТЬ СПАРЖІ

1. ВРОЖАЙ СПАРЖІ ЛЕГКО ТА ПРОСТО ВИРОСТИТИ. З 1 м2 МОЖНА ЗІБРАТИ ВРОЖАЙ ПАГОНІВ СПАРЖІ 1,5 – 2,5 КГ.

 2. ДУЖЕ ВЕЛИКА КОРИСНІСТЬ ДЛЯ ЛЮДИНИ:

• Це органічно-екологічний делікатес кулінарії та неймовірно популярна культура на всій планеті, одна із самих смачних, корисних, дорогих та ранніх овочів нового сезону рослин.

• В її пагонах містяться необхідні людському організму глікозиди, сапоніни, органічні кислоти й амінокислоти, калій, залізо, магній, кальцій, натрій, фосфор, мідь та інші елементи, різні вітаміни - А, В1, В2, В4, В9, Е, С, К, РР, Н.

• Імуностимулювальна дія.

• Вченими було встановлено корисність спаржі для чоловіків та жінок.

• Покращує роботу нирок (виводить фосфати та хлориди ), печінки та серцево-судинної системи.

• Дуже корисна для людей, що хворіють на цукровий діабет.

• Продовжує вік людини.

3. ДУЖЕ КОРИСНА ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ.

4. ВИСОКА ВАРТІСТЬ ВРОЖАЮ.

СПАРЖА В СВІТІ

ЛІДЕРОМ З ВИРОЩУВАННЯ СПАРЖІ: КИТАЙ – 65 000 га, США – 58 000 га, НІМЕЧЧИНА – 26 000 га, ЄВРОСОЮЗ – 60 000 га.

СПАРЖУ В УКРАЇНІ ДОЗВОЛЕНО ВИРОЩУВАТИ ЗАКОНОДАВСТВОМ. ВОНА ВНЕСЕНА В РЕЄСТР СОРТІВ ТА СТАТИСТИЧНУ ЗВІТНІСТЬ

ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ

1.НЕОБХІДНО ВИЗНАЧИТИСЯ З ПЛОЩЕЮ ПОСАДКИ.

2. ПРОВЕСТИ АНАЛІЗ ГРУНТУ.

3.ПІДПИСАТИ ДОГОВІР НА ПОСТАВКУ СПАРЖІ ПО СПЕЦІАЛЬНІЙ ДОГОВІРНІЙ ЦІНІ.

4. ПРОВЕСТИ ПЕРЕДПЛАТУ!

5. ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ З ПОСАДКИ ТА ВИРОЩУВАННЯ СПАРЖІ.

ВИРОЩУВАННЯ СПАРЖІ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

ВИБІР МІСЦЯ ПІД ПОСАДКУ СПАРЖІ

Для зручності, виберіть місце так, щоб спаржа росла на ньому 15 – 20 років. Це може бути по периметру тину, біля доріжки, на клумбі та зручному для Вас місці.

 УРОЖАЙНІСТЬ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ СПАРЖІ

 РІК ПОСАДКИ

0 - 50 ГРАМ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ

1 РІК  150 – 200 ГРАМ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ

2 РІК  250 – 300 ГРАМ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ

 3 РІК  350 – 400 ГРАМ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ

 4 РІК  450 – 600 ГРАМ З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ

ПІДГОТОВКА ГРУНТУ

Підготувати (зорати або скопати) та удобрити ґрунт (перегній та міндобриво) аналогічно посадці картоплі.

ПОСАДКА СПАРЖІ - проводяться весною, коли можна працювати лопатою, від березня і до початку червня; При інтенсивній технології використовується крапельний полив.

Можна садити розсаду у траншею або садити у ямки.
Викопати траншею чи ямку, щоб при посадці точка росту (верхівка) СПАРЖІ була зароблена під землею на глибину біля 15 см.
Після посадки необхідно добре полити.

На 0,01 га можна посадити понад 500 рослин!!!
На 1 м2 8 - 10 рослин. На 1 м. п. 3- 4 рослини.

 

,

ДОГЛЯД ЗА РОСЛИНАМИ:

-Систематичний полив невеликими дозами, щоб не було застою води, а також, щоб не пересихав ґрунт.

-Прополка бур’янів при їх появі.

ВИРОЩУВАННЯ:

- зеленої спаржі - рослини відкриті до сонця.

- білої - нагорнути бурт (горб) землі висотою 25-30 см та накрити чорною плівкою.

На 2-3 рік стандартне підживлення, як для багаторічних рослин – перегній, комплексне мінеральне добриво (азот, фосфор, калій) 30 гр. на 1 м2.

 

ЗБІР ВРОЖАЮ СПАРЖІ проводиться шляхом відрізання пагонів довжиною 15 – 20 см.

Якщо рання весна, збір пагонів розпочинається з кінця березня - початку квітня та триває 2 місяці.  В перший врожайний рік, наука рекомендує, проводити збір врожаю – 2 – 3 неділі, щоб не ослаблювати кореневища спаржі.

З 1 М2 МОЖНА ЗІБРАТИ ВРОЖАЙ ПАГОНІВ СПАРЖІ 1,5 – 2,5 КГ.

СПОЖИВАННЯ СПАРЖІ

У різних народів світу існують свої рецепти приготування пагонів спаржі, їх можна налічити сотнями. Одні народності віддають перевагу білим пагонам, інші зеленим: хто її підсмажує, хто варить, а хто парить - та вся їжа приготовлена зі спаржі дуже корисна для людського організму.

СПАРЖА ДУЖЕ КОРИСНА ДЛЯ ДІТЕЙ!

ЗБЕРІГАННЯ СПАРЖІ

Зберігати ВРОЖАЙ можна в холодильнику, погребі до 3 місяців або заморожувати в морозильних камерах та смакувати круглий рік до нового врожаю спаржі.

РЕЦЕПТИ.
ПРИГОТУВАННЯ ЗЕЛЕНОЇ СПАРЖІ

                Зелена спаржа не потребує чищення. Овоч має дуже тонку шкірку і готова до вживання після промивання проточною водою. Для того, щоб зберегти вітаміни і мікроелементи, стебла краще відварити або приготувати на пару. У пароварці спаржу краще не тримати довше 10-15 хвилин, інакше вона стає водянистою і позбавленою смаку.

                               Щоб відварити зелену спаржу, необхідно у киплячу воду додати сіль і шматочок вершкового масла, потім опустити в каструлю стебла і відразу вимкнути вогонь. Для приготування спаржі досить перебувати в гарячій воді близько чверті години, потім її можна подавати, приправивши соусом.

                               Можна обсмажити пагони зеленої спаржі на грилі або запекти в духовці, у такий спосіб приготувати спаржу можна швидше – процес займе не більше 5 хвилин.

                               Готова зелена спаржа використовується як самостійне блюдо, гарнір або основа для салатів.

 

 

САЛАТ ЗІ СПАРЖІ, АВОКАДО ТА РУККОЛИ

- 450 г. спаржі
- 3 ст. л. оливкової олії
- сіль, перець
- 1 с.л. кедрових горіхів
- 3 ст. л. апельсинового соку
- 1,5 ст. л. лимонного соку
- 1 ч. л. меду
- 1 шт. авокадо

- рукола
- свіжий базилік


Разігріти духовку до 220̊ C.
Помити спаржу.
Покласти спаржу на деко, полити оливковою олією, посолити, поперчити, поставити в духовку на 10-12 хв.
Кедрові горішки підсмажити в сковороді до появи золотистого кольору та приємного запаху.
Готовій спаржі дати прохолонути та порізати на кусочки.
Змішати апельсиновий, лимонний соки, дрібно покришений базилік, мед, трішки солі, 2 ст.л. оливкової олії.
Поріжте авокадо кубиками та покропіть лимонним соком, щоб не потемніло
В салатниці змішуємо руколу, спаржу, авокадо, кедрові горіхи та поливаємо соусом.

 

ДУЖЕ КОРИСНА ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ!

ПРИГОТУВАННЯ БІЛОЇ СПАРЖІ

     Біла спаржа відрізняється товстою шкіркою, яку необхідно зрізати. Класичний спосіб приготування білої спаржі – варіння. Варять овоч близько 10 хвилин, у киплячу воду додають вершкове масло і часточки лимона. Стебла спаржі не повинні бути розварені. Гарячий овоч викладають на тарілки і поливають вершковим маслом з лимонним соком.

 

 

БІЛА СПАРЖА ПІД ГОЛЛАНДСЬКИМ СОУСОМ АБО СОУСОМ «ХОЛЛАНДЕЗ» З МОЛОДОЮ ВАРЕНОЮ КАРТОПЛЕЮ-изысканный вкус!

Для приготування соусу знадобиться:

  • 3 яєчних жовтки;
  • 1 ст. л. лимонного соку або білого вина;
  • 1 ст. л. води;
  • 125 г. вершкового масла;
  • 50 г. вершків;
  • сіль, перець.

Як готувати:

В глибокій мисці змішуємо жовтки з теплою водою та лимонним соком і ставимо на водяну баню.
Збиваємо жовтки і поступово додаємо розтоплене вершкове масло, постійно перемішуючи.
Коли масло розмішалось в однорідну масу з жовтками, зняти з вогню та поступово додати вершки.
Соус не повинен закипіти.
Спаржу почистити, відварити 10 -15 хв. Подавати з теплим соусом та вареною картоплею. Прикрасити зеленню.

Білу спаржу також готують на пару, на грилі, в духовці, використовують в супах і салатах.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

НА РИНКУ ІСНУЮТЬ “КУЛІБІНИ”, ЩО ПРОПОНУЮТЬ РІЗНУ СПАРЖУ,  В Т.Ч.  ПІД НАЗВОЮ ДАНИХ ГІБРИДІВ.

МИ ПРОПОНУЄМО: ОРИГІНАЛЬНІ ЕЛІТНІ ЧОЛОВІЧІ ГІБРИДИ РОЗСАДИ СПАРЖІ –

 БАКЛІМ F1, ГІЙНЛІМ F1

Для замовлення телефонуйте: ☎ +38 (096) 048-37-88, +38 (099) 125-19-93

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий